Hirdetés

Fantasztikus meglepetés érte nyaralásán az ATV műsorvezetőjét

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Amikor decemberben elvesztette szeretett édesapját, Vogyerák Anikó, az ATV műsorvezetője egy dologban biztos volt, idén emlékezetes nyaralást szeretne az édesanyjának. Rendszeresen utaztak együtt eddig is, és általában a Balaton volt az úti cél. Amikor azonban az unokatestvére megkérdezte, nem tartanak-e velük az olaszországi Bibionéba, tudta, ez jó ötlet, már csak a kisfia szempontjából is. De nem volt ilyen egyszerű az út.

“Úgy gondoltam, a gyereknek sok lenne, ha egyben húznánk le az utat, így kitaláltam, hogy menjünk Ausztria felé, mert az engem mindig érdekelt, a gyönyörű tájakkal és hegyekkel. Teljesen spontán néztem félúton valamit és így keveredtünk Admontba, ami káprázatos volt. És nem csak a hegyek, a vízipark, de az is, hogy ott ébredtünk rá, hogy Ausztria gyakorlatilag akadálymentes, ami a természetvédelmi területeket illeti. Alig 4 euróért óránként mindenütt adnak egy járgányt, amivel a mozgássérültek is túrázhatnak. Anyukám évtizedek óta nem járt erdőben, s ez most a születésnapján lehetővé vált” - mondta a Naphire.hu-nak Vogyerák Anikó.

Az pedig már korábban egyértelművé is vált, hogy hazafelé is lesz egy osztrák pihenőjük, aminek a célállomása Graz lett. “Spontán ismerkedtünk meg egy kint élő magyar házaspárral, ők nagyon sok kiránduló tippet adtak a környéken. A kisfiam kedvéért pedig egy olyan hotelben foglaltam szállást, aminek a tetején két repülőgép van és ott lehet étkezni” - folytatta a műsorvezető a lapunknak, majd azt is elárulta: az ötlete komoly szülői dilemma elé állította végül.

“Leültünk, megrendeltük az ennivalót, majd a gyerek megkérdezte, mikor szállunk fel. És nagyon megviselte, amikor elmondtam, hogy nem fogunk. Gyakorlatilag azt kellett elmagyarázni, hogy bár ezek igazi repülők, de nem olyanok, amik fel is tudnak szállni” - tette hozzá az ATV sztárja, aki határozottan állítja: Ausztria szerelmese lett. “Jövőre már nem a kitérő, hanem az úti cél lesz" - mondta a műsorvezető.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés