Hirdetés

Ki irányítja valójában az Egyesült Államokat? Trump szerint Joe Biden azt sem tudja, hogy hol van

Nap Híre portré Nap Híre

Bár Joe Biden visszalépett az elnökjelöltségtől, Donald Trump továbbra is kőkemény posztokkal sorozza, és szerinte Bident a demokraták "dobták ki a fedélzetről" a rossz tévészereplése miatt - írja az atv.hu.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, Joe Biden amerikai elnök vasárnap az X-en jelentette be egy közleményben, hogy visszalép a jelöltségtől, és nem indul a novemberi amerikai elnökválasztáson. A bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy az szolgálja leginkább a Demokrata Párt és az Egyesült Államok érdekeit, ha visszalép. Ezután csak arra kíván koncentrálni, hogy teljesítse elnöki kötelességeit a hátralévő időben. Emellett azt ígérte, hogy a nemzethez intézett beszédében később további részleteket fog elárulni döntésével kapcsolatban. 

Donald Trump tovább támadja Joe Bident a közösségi oldalán. A republikánus jelölt először a CNN-nek nevezte a valaha volt legrosszabb elnöknek Bident, majd első Truth Social-ös posztjában alkalmatlan jelöltnek és alkalmatlan elnöknek nevezte a demokrata politikust.

Trump szerint Biden az elnöki pozíciót csak hazugságokkal és álhírekkel szerezte meg. Egy következő bejegyzésben pedig azt írta, hogy "Biden mindent megtett, hogy tönkre tegye az Egyesült Államokat", majd sorolni kezdte, hogy szerinte milyen ügyekben hozott katasztrofális döntéseket az elnök: déli határ, energiadominancia, nemzetbiztonság, nemzetközi helyzet stb. Trump szerint a korrupt demokraták „kidobták a fedélzetről” Bident, miután megsemmisítő vereséget szenvedett tőle a tévévitán.

Trump feltette a kérdést: "Ki irányítja valójában az Egyesült Államokat?"

Hivatkozás másolása

Donald Trump azt is megkérdezte hogy tényleg elhiszi-e bárki, hogy hamis Joe covidos volt. Szerinte ugyanis nem covidos, és már június 27-e óta ki akart szállni, amikor teljesen megsemmisült a vitában. "Ez volt Biden bukásának pillanata"  – fogalmazott, és hozzátette: ekkor derült ki, hogy Biden teljesen alkalmatlan jelölt. Egy következő posztjában pedig arról ír: kénytelenek voltak időt és pénzt áldozni a Biden elleni harcra, most pedig minden kezdődik újra.

Nincs vége! Hamis Joe Biden holnap felébred, és elfelejti, hogy kiszállt a küzdelemből

- fogalmazott egy következő bejegyzésben, majd feltette a kérdést: 

Ki irányítja valójában az Egyesült Államokat? „Nem Hamis Joe, hiszen fogalma sincs arról, hogy hol van. Ha nem indulhat az elnökségért, nem irányíthatja az Egyesült Államokat sem”

– szögezi le Trump.

Mint ismert, az elmúlt időszakban az életkor és a szellemi alkalmasság vált az amerikai elnökválasztási verseny egyik fő témájává. Joe Biden az Egyesült Államok történetének legidősebb elnöke, Trump pedig megválasztása esetén a második legidősebb lenne. A 81 éves jelenlegi elnök azonban olyan csúnyán leszerepelt a Trumppal való vitája során, hogy szinte teljesen kitört a pánik a demokraták körében, és sokan úgy gondolták, hogy félre kellene állnia. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés