Hirdetés

Ed Sheeran beszállt a futballbizniszbe, kisebbségi tulajdonos lett a Premier League-ba feljutott Ipswich Town-ban

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Ed Sheeran énekes teljesítette „minden futballrajongó álmát”, és kisebbségi részesedést vásárolt szülővárosa klubjában, a Premier League-be frissen feljutott Ipswich Townban – írja a Reuters.

Sheeran teljes részesedése a klubban 1,4 százalék, és nem csatlakozik az igazgatótanácshoz - közölte az Ipswich csütörtökön kiadott közleményében, amely hozzátette: a művész, aki gyakran látogatja az Ipswich hazai mérkőzéseit, páholyt kap a Portman Road Stadionban.

„Igazán izgatottan jelentem be, hogy megvásároltam szülővárosom futballklubjának, az Ipswich Townnak egy kis százalékát” - posztolta a 33 éves Sheeran az Instagramon.

„Minden futballrajongó álma, hogy tulajdonos legyen abban a klubban, amelyet támogat, és nagyon hálás vagyok a lehetőségért. Hároméves korom óta Suffolkban élek, és bár bejártam a világot, és néha kívülállónak érzem magam a nagyvárosokban, Suffolk és Ipswich mindig is a közösséghez tartozás és a védettség érzését adta nekem. Nagy öröm, hogy az Ipswich Town szurkolója lehetek.”

Az Ipswich, amely az elmúlt szezonban az angol másodosztály második helyén végzett és feljutott a Premier League-be, szombaton a Liverpool ellen kezdi meg küzdelmeit az angol első osztályban, mégpedig hazai pályán.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés