Hirdetés

Döbbenetes részletek: valójában ezért tiltotta ki Pásztor Erzsit a féltestvére a balatoni nyaralóból

Nap Híre portré Nap Híre

A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Pásztor Erzsi nagyon nehezen bírja a nagy nyári meleget. A 87 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő egész nap járatja a klímát a lakásában, és csak akkor mozdul ki, ha feltétlenül muszáj. Régen rendszeresen járt a Balatonra is, Balatonfüredre a második otthonaként tekintett. A családi nyaralóban saját szobája volt, oda járt pihenni és feltöltődni.

A féltestvére, Jencike ugyanis nem engedi őt többé oda, pedig ő igazi testvéreként szereti őt – mesélt erről a művésznő a Blikknek.

Az édesanyánk forog a sírjában. Mindig azt mondogatta a fivéremnek, hogy Jencike, ne feledkezz meg arról, hogy Erzsikének itt mindig legyen egy szobája! Édesanyánk is ott töltötte az idejét májustól októberig. Mi ketten Jencivel anyu révén lettünk féltestvérek, de édestestvérként szerettük egymást. Ezért is érthetetlen, és szinte felfoghatatlan számomra, hogy a testvérem úgy döntött, hogy én nem mehetek a füredi házba. A sírás kerülget, ahogy erről beszélek - idézi az interjút az nlc.

A Balatonhoz csak munka miatt jutott el idén, Tihanyban léphetett fel. A Fergeteges látogatás előadására kolléganője, Détár Enikő fuvarozta el, akivel együtt játszottak a darabban, nagy élményt szerezve a közönségnek.

A színésznő emellett készül a Turay Ida Színház legújabb bemutatójára, a Forgószínpad című előadásra is, aminek október 12-én lesz a bemutatója. Vigyáz magára, és úgy érzi, a legjobb gyógyszer számára a színpad, ezért igyekszik minél tovább rajta maradni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés