Hirdetés

Könnybe lábad a szemünk! Szívmelengető módon tisztelgett a Coldplay Taylor Swift bécsi rajongói előtt

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Coldplay frontembere, Chris Martin egy kis támogatást adott Taylor Swift rajongóinak Ausztriában.

Szerdán adta az első koncertjét a négyből a Coldplay az Ernst Happel Staidonban, ahol Martin Maggie Rogers énekesnővel együtt Taylor Swift 2008-ban kiadott "Love Story" című slágerének akusztikus feldolgozását adta elő a közönségnek - írja a CNN.

A közösségi médiában közzétett videofelvételek szerint Martin "két igazi Swiftie-t" is felhívott a színpadra, miközben ő és Rogers előadták a dalt.

"Szeretettel énekeljük ezt a dalt Taylornak és a rajongóinak" - mondta a színpadon a Coldplay frontembere. 

A brit zenekar az első jelentős fellépő a stadionban azóta, hogy egy meghiúsult terrortámadás miatt a szervezők a hónap elején lemondták Taylor Swift Eras Turnéjának a három bécsi koncertjét.

Az eredeti tervek szerint Swift augusztus 9-én, 10-én és 11-én adott volna koncertet Bécsben, azonban az osztrák hatóságok augusztus 8-án este bejelentették, hogy megakadályozták az ISIS által inspirált merényletet, amit éppen a sztár egyik ottani koncertjére terveztek.

"A lemondás félelemmel és óriási bűntudattal töltött el, mert olyan sokan tervezték, hogy eljönnek ezekre a koncertekre. Ugyanakkor nagyon hálás vagyok a hatóságoknak, mert nekik köszönhetően koncerteket és nem életeket gyászolunk"

- írta a hét elején Taylor az Instagram-oldalán, amiről korábban a Nap Híre is beszámolt.

A Grammy-díjas énekesnő a múlt héten folytatta turnéját, öt koncertet adott a londoni Wembley Stadionban.

Ami a Coldplay e heti koncertjein részt vevő koncertlátogatók biztonsági intézkedéseit illeti, a Live Nation GSA egy sajtóközleményt tett közzé az X-en (korábban Twitter), amelyben felvázolta a helyszín biztonsági tervét.

"A résztvevők, a művészek és a személyzet jóléte a legfőbb prioritásunk, és mint mindig, az Ernst Happel Stadion a koncerteket megelőzően is egyeztet a helyi hatóságokkal és partnerekkel, hogy mindenki biztonságát garantálja a helyszínen" - áll a közleményben.

A Coldplay a tervek szerint még szombaton és vasárnap ad egy-egy koncertet Bécsben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés