Hirdetés

Napok óta nem találni azt a férfit, aki rosszullét miatt szállt le a buszról még pénteken

Nap Híre portré Nap Híre

Rosszul volt, ezért szállt le menet közben a buszról a 29 éves Dani, a fiatal férfinak azonban azóta nyoma veszett. Édesanyja, Zsuzsa vasárnap este már a közösségi oldalán kért segítséget, amit néhány óra alatt rengetegen meg is osztottak.

"2024.09.06.-án 13 óra körül Kalocsa-Dusnok környéken eltűnt a fiam"- kezdi a bejegyzését az anya."Rosszul érezte magát, ezért szállt le előbb a buszról. Autóval elindultunk érte, addig telefonon tartottuk a kapcsolatot, de ott Dusnokon elveszitettük. Azóta nem érhető el. A rendőrseg, polgárőrség, a Szekszárdi Kutató- Mentőszolgálat kutyákkal és mi is kerestük/ keressük, de eddig sikertelenül" – írta. A bejegyzéshez egy fotót is mellékelt. A férfit azóta a rendőrség is keresi – írja a TWN

"Neve: Bódog Dániel, 29 éves, 197cm magas, vékony testalkatú. Fekete pólót, fehér sportcipőt es világos rövidnadrágot viselt. Se taska, se irat, se penz nincs már nála. Elhagyta. Alkarjan egyedi iránytű tetoválása van, felkar belső részén ginkó fa levele" - írja az édesanya. A bejegyzés ide kattintva érhető el. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés