Hirdetés

Hatalmas botrányt kavart a népszerű influenszer-pár, teljesen kikeltek magukból a rajongók

Virág Sára portré Virág Sára

Abby és Matt Howard kisebb botrányt kavartak a rajongóik körében, amikor arról számoltak be a közösségi oldalukon, hogy a családi hajóút során magukra hagyják az alvó gyermekeiket, amíg kettesben vacsoráznak. 

Az arizonai házaspárnak összesen 5,3 millió követője van a közösségi médiában, most azonban kellemetlen magyarázkodásba kellett fogniuk azzal kapcsolatban, hogy egyedül hagyják-e az alvó gyerekeiket, miközben ők vacsoráznak. Abby Howard hétvégén posztolta ki az Instagramjára, hogy egy egyhetes hajóútra mentek az egész családdal. Mint mondta, az első néhány napban magukkal vitték az egy- és kétéves gyermekeiket is a vacsorára, de mivel "ők nem élvezték, ezért mi sem" – mondta. 

"Így aztán átállítottuk a lefekvésidőt a vacsora előttre, és FaceTime-on néztük őket, amíg ettünk" – mondta, hozzátéve, hogy ez mindenkinek jobban működött így. 

Sok követőjük azonban úgy értelmezte, hogy egyedül hagyják a gyermekeiket a kabinban addig, amíg ők vacsoráznak,ez pedig sokaknál kiverte a biztosítékot – írja a CNN. Amikor a bejegyzés néhány óra múlva eltűnt, csak még nagyobb lett a gyanú. A pár most egy új videót tett közzé, amelyben megmagyarázták a helyzetet: a gyerekeik nem voltak egyedül, mert nem egyedül utaztak, a nagymama is velük tartott. 

Abby Howard elismerte, miért hihették azt az emberek, hogy a gyermekeik egyedül vannak, de mindenkit megnyugtatott, hogy nem ez volt a helyzet. Emellett azt is megköszönte mindenkinek, hogy aggódott a gyermekeikért. "Minden jobban szeretjük őket, sosem sodornánk őket veszélybe" – fogalmazott az anyuka. Emellett a családtagjaiknak is megköszönték, hogy vigyáztak a kicsikre, amíg ők vacsoráztak. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés