Hirdetés

“Boros Lajos csöndje” - Előkerült az utolsó felvétel a rádiósról - Megszólalt a producer

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Alig négy hónapja az ATV A Nő Háromszor című műsor vendége volt Boros Lajos: a Naphire.hu-nak megszólalt a műsor kreatív producere.



Lesújtotta az országot a hír csütörtökön: életének 78. életévében elhunyt Boros Lajos, gitáros-énekes, műsorvezető, vagy, ahogy egy ország ismerte: Lali király. A reggeli rádiózás úttörője egy hosszan tartó súlyos betegség után hunyt el. Azóta az is kiderült, a nagybeteg legenda alig 4 hónappal ezelőtt még igent mondott egy televíziós megkeresésre és az ATV A Nő Háromszor című műsor vendége volt. Ott nem csak arról az időről beszélt Köböl Anitának, amit kómában töltött, hanem arról is, milyen tapasztalatokkal gazdagodott a betegségének köszönhetően. “Vannak a kómának derűs pillanatai is. Felhívom mindenkinek a figyelmét, hogy hagyjátok az élményt magatokon átélni. Mert ez egy élmény. És én ezt nagyon élveztem” – mondta a kamerák előtt Boros Lajos.


A Naphire.hu-nak időközben sikerült beszélnie a műsor készítőivel is, így megtudtuk, mire emlékeznek a leginkább a népszerű rádiós utolsó tévés szereplésével kapcsolatban. “Én még életemben nem láttam olyan kristálytiszta szemeket és tekintetet, mint amikor utoljára, az ATV-ben találkoztam vele. Az  interjúban például van egy szívszaggatóan hosszú szünet, amikor a kezébe temeti az arcát. Később - vele együtt - kitaláltuk, hogy az a némaság annyira beszédes, hogy érdemes lenne valami hanghordozón kiadni, úgymint: "Boros Lajos csöndje ". " Szóval, Nekem Ő egy klasszikus értelemben vett, tetőtől talpig tisztességes ember volt, duplán megcsavart isteni humorral " - mondta lapunknak Csábi Zsolt, A Nő Háromszor kreatív producere.

Boros Lajos élete utolsó időszakát a legszűkebb családja körében tölthette, akik maximális figyelemmel gondoskodtak róla. Különösen felesége, Vali, aki 53 éven át volt a hűséges társa jóban-rosszban.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés