Hirdetés

Így néz ki Ban Affleck új otthona: elképesztő luxusra váltott a válófélben lévő világsztár

Nap Híre portré Nap Híre

Ben Affleck még ezen a nyáron vette meg 20,5 millió dollár értékben új otthonát, hogy lezárhassa a közös életét Jennifer Lopezzel.

Az egész nyár azzal telt, hogy a világ azt találgatta, Affleck és Lopez tényleg válnak-e, vagy adnak még egy esélyt a házasságuknak. Végül augusztus 20-án a színésznő és énekesnő elindította a válási folyamatokat jogi úton is. Azóta a színész már megtalálta azt az otthont, ahol új életet kezdhet. Az alábbi Instagram-posztban több felvételt is láthatsz a gyönyörű villáról – írja a Femina

Los Angeles tehetős lakónegyede, Pacific Palisades határán található az 580 négyzetméteres álomotthon. Összesen öt hálószoba és hat fürdőszoba található benne. Bár sokkal kisebb és kevésbé hivalkodó annál a háznál, amelyben Jennifer Lopezzel élt 2023-tól, ennek ellenére ez is egy szemkápráztató ingatlan. 

A kertben található egy medence, de még van különálló vendégház és egy lovasistálló is. Ahogy arról korábban már írta a sajtóban, Affleck nem szerette azt a házat, ahol az énekesnővel élt, mert szerinte túl messze volt a gyerekeitől. A képeket ide kattintva lehet megtekinteni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés