Hirdetés

Újabb botrány a reformátusoknál: visszavették a szolgálati autóját annak a lelkésznek, aki bírálta Balog Zoltánt

Nap Híre portré Nap Híre

Csűrös András gyömrői református lelkész még a kegyelmi ügy kirobbanásakor felajálotta, hogy a jövedelme egy részét mindaddig felajánlja az áldozatoknak, amíg Balog Zoltán a hivatalában marad. Bár Balog a zsinati lelkészi elnöki tisztségéről lemondott, de továbbra is püspök maradt. Most újabb fordulat következett be az ügyben, ugyanis Csűrös Andrástól visszavették a szolgálati autóját. 

Nemrég a gyömrői református templomban tartott istentisztelet során az egyik presbiter egy olyan, a dunamelléki egyházkerület által írt levelet olvasott fel, amiben arról értesítik a lelkészt, hogy az egyházkerületben "tartalék szolgálati gépkocsi elkülönítésére kerül sor” annak érdekében, hogy szükséghelyzet esetén az érintett lelkipásztornak "átmeneti segítséget nyújthassunk határozott időtartamra” - értesült a Népszava, amit az atv.hu szemlézett. 

A levélben arra is kitérnek, hogy új autó vásárlására nincs mód, de már szükség van a tartalék járműre, ezért arra kérik Csűrös Andrást, hogy adja át a szolgálati autóját, lehetőleg minél előbb. Ez meg is történt, Csűrös azonban nem nyilatkozott idáig az ügyben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés