Hirdetés

"Nem javult a helyzet, sőt" – drámai hírek érkeztek a Jóban Rosszban színésznőjéről

Nap Híre portré Nap Híre

Az egész színészszakma összefogott a Jóban Rosszban egykori színésznőért, Sallai Nóráért, aki pénteken kisfiával együtt szörnyű autóbalesetet szenvedett.

A Jóban Rosszban egykori sztárja, Sallai Nóra péntek este drámai balesetet szenvedett ötéves kisfiával Alsónémediben. A színésznő kisfiát még a helyszínen újra kellett éleszteni, és azóta nincs nyilvánosságra hozható információ az állapotáról – írja a Blikk

Az ütközés ugyanis olyan hatalmas erejű volt, hogy a színésznő több, rendkívül súlyos sérülést szenvedett. Műtétek sorozata vár rá az elkövetkező napokban, mindehhez azonban sürgősen vérre van szüksége.

A kollégái könnyeikkel küszködve próbálják mozgósítani az országot, de az egész színész szakma összefogott, és valóságos mozgalmat indítottak, hogy mindenkit arra buzdítsanak, aki csak teheti, vegyen részt irányított véradásban, így segítve Nórának, aki számára mindez most életmentő lehet. Ma a Westendben, holnap a Duna Plázában várják az önkéntes véradókat.

Ezt elsőként Csonka András osztotta meg közösségi oldalán, aki ma reggel a Bochkorban árult el újabb információkat a színésznő állapotáról. "Úgy tudom, hogy nem javult a helyzet, sőt, a válságos állapot fennáll. Aki nem tud vért adni, az is küldjön energiát és imádkozzon hite szerint értük. Elképesztő, ahogy az ember belegondol: mész haza és egy pillanat alatt összeomlik az életed, megváltozik körülötted minden és az életedért küzdenek, meg a gyereked életéért, hihetetlen az egész" – fogalmazott a Bochkor Gábor műsorában a megrendült színész.

Így lehet bárkinek segítenie

Hivatkozás másolása

A leggyorsabb lehetőség a segítségre: október 2-án, szerdán a Westend Bevásárlóközpontban (a Hervis mellett) 12-18 óra között is lehetőség van véradásra, és október 3-án ismét várják az önkéntes véradókat a Duna Plázában a Posta mellett, de egyébként az egész országban lehetőség van vért adni a plazmaadó pontokon. 

Az irányított véradás során az alábbi adatokat kell megadni: Kéméndi Sallai Nóra részére TAJ-szám: 086 162 010. Az irányított véradáson azok is részt vehetnek, akik más vércsoporttal rendelkeznek, az ő adományukat ugyanis ki tudják cserélni olyan vérre, amilyenre a színésznőnek szüksége van.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés