Hirdetés

Ma délután személyesen találkozhat az ATV népszerű műsorvezetőivel

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Az Újpesti rakparton gyülekeznek szeptember első szombatján a csatorna népszerű képernyősei.

Szeptember 7-én, szombaton rendezik meg a főváros 13. kerületében a Pozsonyi Pikniket, ez az az esemény, ahol a kulturális élet színe-java a tiszteletét teszi, hogy találkozzon a közönségével. A rendezvényre nem csak a színházak, könyvkiadók települnek ki, de a hagyományokhoz hűen egész nap kulturális programokkal, így koncertekkel, színházi előadásokkal és ismert művészekkel, kirakodóvásárral várják majd az érdeklődőket. S mint ahogyan az elmúlt években is mindig, az ATV népszerű műsorvezetői is ott lesznek az Újpesti rakparton.

Rónai Egon ezekben a percekben Szinetár Miklóssal beszélget a nagyszínpadon, ami a műsorvezető szerint „hálás feladat, hiszen a kiváló rendező népszerűsége töretlen”. A Nap Hírének az Egyenes beszéd és a Húzós műsorvezetője, tősgyökeres újlipótvárosiként azt is megsúgta, mi a Pozsonyi Piknik esszenciája: “Nagyon szeretnek minket és mi is szeretjük őket, ennek a találkozásnak a szeretet a legjava!”

Rajta kívül ott lesz még az ATV sátrában többek között Köböl Anita, Krug Emília, Gesztesi Máté, Berecz Peti, Bodacz Balázs, Tokár Tamás, Tarjányi Péter, sőt Somos András is.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés