Hirdetés

Egyre nagyobb bajban van Trump? Újabb világsztár jelentette be, hogy Kamala Harrist támogatja

Nap Híre portré Nap Híre

Taylor Swiftet követően kedden újabb popsztár, Billie Eilish is bejelentette, hogy a demokrata párti Kamala Harrist és Tim Walzot támogatja az amerikai elnökválasztáson.

"Kamala Harrisre és Tim Walzra szavazunk, mert az abortusz jogáért és a fogamzásgátlási lehetőségekért, valamint a környezetvédelemért és a demokráciáért küzdenek" - jelentette ki Eilish fivérével, Finneasszal közösen felvett videón, amelyet az X-en és az Instagramon osztottak meg - írja az MTI. 

"Úgy voksoljatok, mintha az életetek múlna rajta, mert pontosan erről van szó" - hangoztatta az amerikai énekesnő, akinek testvérével közösen több mint 130 millió követője van a közösségi oldalakon.

Harris kihívója a november 5-én esedékes amerikai elnökválasztáson a republikánus párti Donald Trump volt elnök. Eilish a választás előtt pontosan hét héttel tette közzé felhívását, amelyet az Egyesült Államokban választási regisztrációs napnak neveznek. Ez a nap hivatott emlékeztetni az amerikai választókat, hogy ellenőrizzék, szerepelnek-e a választói névjegyzékben, és szükség esetén regisztrálják magukat.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Taylor Swift Trump és Harris vitája után fél órával hivatalosan is bejelentette, hogy támogatja Harris elnökjelöltségét. Swift egyúttal elítélte Trumpot, amiért korábban egy hamis, AI által generált képet használt róla, hogy úgy tűnjön, mintha őt támogatná a kampány során. Arról is beszámoltunk, hogy Trump a Fox & Friends műsorába azt mondta Taylor Swift bejelentése kapcsán, hogy neki valójában Brittany Mahomes sokkal szimpatikusabb és ő egy nagy Trump rajongó. "Én soha nem voltam Taylor Swift-rajongó" - jelentette ki, hozzátéve, hogy Swift egy nagyon liberális ember, aki úgy tűnik, mindig egy demokratát támoogat, aminek valószínűleg meg is fogja fizetni az árát. Brittany Mahomes egyébként nagyon jó barátságot ápol az énekesnővel, még annak ellenére is, hogy különböző véleményen vannak. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés