Hirdetés

Zámbó Krisztián drámai vallomása: "benne voltam az alvilág legsötétebb bugyraiban"

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az RTL+-on futó A Király című sorozatban többször is felidézték Zámbó Jimmy gyerekének, Krisztiánnak a zűrös tinédzserkorát. Ennek kapcsán most az énekes elárulta, hogy valóban nem volt könnyű vele, hiszen elvakította a sok pénz, amit az apja keresett, és nagyon gyorsan rossz társaságban találta magát, azonban apja megmentette a bajból. 

"Az én helyzetem speciálisabb, mint a testvéreimé, akik már jólétben nőttek fel. Amikor gyerek voltam, apu még bárokban zenélt, és tisztán emlékszem, amikor Balatonkenesén sírva néztem az anyukám munkahelyének szakszervezeti üdülőjében, hogy apu nyerte a közönségdíjat az Interpop-fesztiválon. Ahogy a képernyőre tapadtam, egy ottani dolgozó jött be a terembe, és azt mondta, ez az ember még nagyon sokra fogja vinni. Igaza lett" - kezdte a Blikknek Zámbó Krisztián, Takács Zsuzsi párja.

Krisztián gyermekkorában megtapasztalhatta, milyen érzés nehéz körülmények között élni, ezért elvakította a sok pénz, amit apja már befutott énekesként keresett. El is ment rossz irányba az élete, ugyanis rossz társaságba keveredett, azonban apja időben észrevette a bajt. 

"Csibész, gengszter gyerekként nőttem fel. Kijelenthetem, hogy benne voltam az alvilág legsötétebb bugyraiban, aminek az alkohol és a drog természetes velejárója volt. Láttam meghalni a barátaimat túladagolás, de kés vagy verekedés által is. Aztán eljött az a pont, amikor édesapám rájött, milyen rossz társaságba keveredtem, és lépett" – mesélte a sosem hallott történetet Krisztián. 

Amikor Jimmy észrevette, hogy elsőszülött fia élete kezd kisiklani, egy vastelepre küldte dolgozni őt. Krisztián elmondása szerint rengeteget tanult a vastelepen, és korábban már ő maga is ki akart szállni a gengszter életmódból, de az apja adta meg ehhez a kezdő lökést. 

"A régi barátaim közül sokan mondják a mai napig, miszerint csoda, hogy még életben vagyok, mert a csibész életmódom során veszélyes helyzetekbe keveredtem. A kemény munka azonban megtanított arra, hogy felelősséget vállaljak, és ebben az én imádott édesapámnak óriási szerepe van" – magyarázta Krisztián.

Miután Jimmy észrevette, hogy a fia ismét visszatért a jó útra, kivette őt a munkahelyéről. Ezután azonban bekövetkezett a szörnyű tragédia, Jimmy halála, ami ismét a mélybe taszította Krisztiánt. 

"Nagy fájdalom számomra, hogy nem sokkal az után, hogy egyenesbe jöttem, és rájöttem, hogy az üzlettel és a zenével szeretnék foglalkozni, édesapám váratlanul elhunyt. Ekkor szörnyű időszak következett az életemben. Ismét lecsúsztam, de ezúttal nem volt ott apu, hogy megmentsen. A hajamnál fogva húztam ki magam a bajból, és az azóta eltelt idő alatt már rájöttem, hogy akkoriban nem viselkedtem helyesen" - emlékezett vissza Krisztián, aki jelenleg készül az esküvőjére és a családalapításra. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés