Hirdetés

Kikelt magából Zámbó Krisztián, durván nekiesett Delhusa Gjonnak

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Delhusa Gjon a napokban egy friss interjúban úgy fogalmazott, hogy korábban jelentős összeget adott kölcsön egykori barátjának, Zámbó Jimmynek. Mint kiderült, együtt akartak dolgozni, ám állítása szerint Jimmy előleget kért a lemezekhez, a pénzt pedig magáncélokra szerette volna felhasználni. Most erre a kijelentésére reagált a Király legidősebb fia.

Zámbó Krisztián - Takács Zsuzsi vőlegénye - a Facebook-on reagált a zenész vádjaira, és a történet hallattán eléggé felháborodott, így tényleg nem fogta vissza magát. Olyan messzire ment, hogy hazugnak és gyávának nevezte az énekest.

Hazug vagy Delhusa!!! És tudod jól, hogy én tudom!!!

- írta Zámbó Jimmy gyereke egy hozzászólásban. Sok kommentelő egyet is értett vele, viszont olyanok is voltak, akik azt tanácsolták a két celebnek, hogy ne nyilvánosság előtt vitatkozzanak, hanem négyszemközt beszéljék meg. Bár Krisztián állítása szerint ez megtörtént, viszont mégsem jutottak előrébb és továbbra is harag van közöttük.

Krisztián később egy másik kommentben úgy fogalmazott, hogy Delhusa Gjon állítása nem igaz, ráadásul mindezt tanúkkal is alá tudja támasztani - közölte a Blikk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés