Hirdetés

Újabb csapás érte Zalatnay Saroltát

Garai Kitti portré Garai Kitti

A tűzoltók siettek az énekesnő segítségére, aki cserébe egy-egy Cini posztert adott a hősöknek.

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, Zalatnay Saroltának 16 év után el kellett hagynia az otthonát, miután bedőlt a devizahitele és a házat elvitte a bank. A hétvégén újabb csapás érte az énekesnőt. 

Zalatnay Cini ideiglenesen Tárnokra költözött egy barátja otthonába, ahol a hétvégén szörnyű dolog történt vele. A brutális viharban ugyanis több fa kidőlt a kertjében. Az énekesnő rettenetesen megijedt.

"A hétvégén a szeles időben több fa is kidőlt a kertemben. Csak a hatalmas reccsenést és a puffanást hallottam. Annyira megijedtem, hogy azt hittem, infarktust kapok, főleg amikor megláttam, hogy a kertben parkoló autómra zuhant minden" – mesélte a Blikknek Cini, aki nem maradt egyedül a bajban, a szomszédok azonnal a segítségére siettek. 

"A Jóisten velem volt, mert szerencsére az autómon lévő ponyva felfogta az ütést, így nem keletkezett kár. Az villanyvezetékek is épek maradtak. Nagyon hálás vagyok a Katasztrófavédelem munkatársainak, akik tíz percen belül itt termettek, és levágták a fákat. Hálám jeléül megkínáltam őket forró kávéval, és adtam nekik ajándékba egy-egy Cini posztert" - mondta Cini, hozzátéve, hogy a viharos szél miatt a kertjében rengeteg törmelék maradt, de a szomszédok segítettek neki és már el is vitték azokat.

Az énekesnő abban bízik, hogy már  nem éri több baj. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés