Hirdetés

Zalatnay: Jó lenne olyannak főzni, aki fintorgás nélkül megeszi

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

A mai napig rengeteg szerelmes üzenetet kap a népszerű énekesnő, Zalatnay Sarolta.

“Bevallom, hízelgő a sok megkeresés, de közben azt vettem észre, hogy már nem azt érzem a soraikat olvasva, mint korábban. Nyilván jólesik és hízelgő ez a fajta figyelem, de olyan régóta kerestem már a szerelmet, hogy közben elszaladt az idő, és szép lassan ez a fajta vágy átalakult, lecsitult bennem” -nyilatkozta Zalatnay Sarolta a Borsnak. Kiderült, hogy miután 2 hónappal ezelőtt debütált felújított slágere, DR BRS-sel közösen újragondolt Várlak még, folyamatosan udvarolnak neki a férfiak.

Elárulta, hogy mit keres a férfiakban: aki barátot, szövetségest, társat lát benne. Szerinte 74 évesen egy kapcsolatban már nem kellenek a lángolások, a hatalmas érzelmek. Ezeknél számára fontosabb a nyugalom, a megértés, a támasz és a feltétlen elfogadás.

 “Egyszerűen csak jólesne néha főzni valakinek úgy, hogy fintorgás nélkül meg is eszi, vagy csak egymásra figyelve átbeszélni a nap eseményeit, olyan öregesen” - fogalmazott.

Ő azt a férfit keresi, aki majd fogja a kezét a végóráin, vagy aki azt szeretné, hogy ő álljon ott mellette a búcsú perceiben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés