Hirdetés

Zalatnay Sarolta: "Én imádom a fiúkat"

Garai Kitti portré Garai Kitti

Zalatnay Sarolta büszke arra, hogy sosem kellett neki férfi ahhoz, hogy elérje a céljait, és erre nagyon büszke, de azért vágyik egy igaz társra.

"Engem senki nem nyomott sehová, nem voltak szeretőim, pénzembereim. Mindent magam oldottam meg, erre nagyon büszke vagyok. Halál büszke önálló csajszi voltam mindig és mindenhol. (…) Most már azt mondhatnám, hogy több az önálló csaj előadó, mint korábban. Akkor mindig volt egy zenekarral összekötve az ember, hiába volt szólista. Ha megnézed az összes ilyen tehetségkutatót, nagyon sok a lány” – mondta a 75 éves énekesnő, aki annak ellenére, hogy boldog, még mindig vágyik az igazira.

"Nem azért gondolom így, mert férfi nélkül nem lehet élni vagy karriert csinálni. Naagyon is lehet, annak ellenére, hogy én imádom a fiúkat" - árulta el a Tények Plusznak.

A Naphíre legutóbb annak kapcsán írt az énekesnőről, hogy balesetet szenvedett. Zalatnay Sarolta elcsúszott a kövön, miközben a kutyája után szaladt. Mint mondta, olyan erős fájdalmai voltak, mintha áramütés érte volna.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés