Hirdetés

Gátlástalan gazember: a börtönből is zaklatja a fiatal nőt a férje, aki korábban elrabolta és megerőszakolta őt

Nap Híre portré Nap Híre

Poklok poklát élte át egy fiatal édesanya, de még most sem nyugodhat meg.

Fizikai erőszakot és lelki terrort kellett átélnie egy 24 éves édesanyának, akinek a féltékeny férje nem tudott beletörődni a szakításba, így elrabolta. Az 50 éves F. József betuszkolta Brigittát az autó csomagtartójába, majd egy erdős területre vitte, ahol brutálisan bántalmazta, megerőszakolta, majd késsel fenyegette meg, hogy megöli.

A nőt halálfélelem kerítette hatalmába, ugyanis meg volt győződve, hogy a férfi beváltja a fenyegetését, végül azonban sikerült elmenekülnie, a férjét pedig elfogta a rendőrség. Bár az ember azt hinné, hogy a fiatal nő megpróbáltatásai itt véget is értek, ez koránt sincs így.

A Blikk beszámolója szerint Brigitta az eset óta borzalmas rémálmokkal küzd, képtelen túltenni magát azon, ami vele történt és nem tudja a traumát sem feldolgozni. Ráadásul azóta sincs nyugta a férfi miatt.

Kérelmezte a házi őrizetet, de nem engedélyezték neki. Folyamatosan kapok tőle leveleket, amit jeleztem, hisz nem vagyok kapcsolattartó, hiszen én a sértett vagyok. Azóta meghosszabbították az előzetes letartóztatását, november közepén lesz a tárgyalása

- nyilatkozta a lapnak az egyedülálló édesanya, sőt kiemelte azt is, hogy mindenért őt vádolja a férfi. "A leveleiben engem hibáztat a történtekért. Leírta, hogy mennyire szeret, de közben azt hajtogatta, hogy az én hibám minden, ezért széttéptem a leveleit. Továbbléptem és örülök, hogy így alakult, végre sikerült erőt vennem magamon, hogy elhagyjam. Nem akarom többet látni, de a tárgyaláson még muszáj ott lennem" - tette hozzá Brigi, aki próbál inkább a jövőre koncentrálni.

Dr. Gulyás Krisztián jogász a Blikknek a zaklató levelekkel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy amennyiben a sértett úgy gondolja, letilthatja az üzenetküldést, különösen, ha nem is kapcsolattartóként van számon tartva.

Az áldozat jelezheti ezt a Büntetés-végrehajtási intézet felé, hogy ő nem kapcsolattartó, ezzel összefüggésben nem szeretné, hogy leveleket kapjon az elkövetőtől. Az a baj a jelenlegi rendelkezésekkel, hogy egyirányú. Ha nem kapcsolattartó valaki, akkor nem küldhet be semmit, de visszafelé ez nincs rendesen leszabályozva

- mondta a szakértő.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés