Hirdetés

Elolvadunk attól, milyen üzenetet kapott Kern András Woody Allentől

Nap Híre portré Nap Híre

A Pesti Színházban tegnap este ünnepelték a Játszd újra, Sam! bemutatásának 40. évfordulóját. A jubileumi előadás kapcsán Woody Allen videóüzenetben gratulált Kern Andrásnak, aki 40 éve játssza Allan-t. 

A színház a Facebook-oldalán azt írta: a jubileumi előadásra eljöttek a darab egykori szereplői is, hiszen a négy évtized alatt a szerepátvételek és beugrások miatt sok színész megfordult az elvált filmkritikus, Allan Felix manhattani lakásán. Egyetlen egy szerepre nem volt soha más jelentkező: Allan-t természetesen mindig, vagyis 523 estén át, Kern András alakította.

Hozzátették: páratlan dolog, színháztörténeti kuriózum, hogy valaki ennyi éven át játssza ugyanazt a szerepet. És beszámoltak róla, hogy Woody Allen a darab szerzője, és Allan Felix eredeti megformálója az ünnepi alkalomból videóüzenetben köszöntötte Kern Andrást! 

András! Szeretnék gratulálni neked, és megköszönni, hogy 40 éve játszod a karakteremet a darabban, és szinkronizálsz engem. Igazán nagyra értékelem. Egy hőssé válhatok általad, és nem is kell hozzá kimozdulni a nappalimból. Úgyhogy kérlek, folytasd, és további 20, 40 vagy 60 évet kívánok

- fogalmazott az Oscar-díjas filmrendező és filmproducer.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, az elmúlt időszakban többször is rajtakapták Kern Andrást, hogy a tilosban parkol. A Kossuth- és Jászai-díjas színművész a Lipóti pékség egyik budai üzletének bejáratától alig 2-3 méterre állt meg a kocsijával a járdán. Mindezt azzal magyarázta, hogy nincs megfelelő parkoló a közelben. Kern a napokban ismét beleesett ugyanebbe a hibába: megint szabálytalan parkoláson kapták, ezután a Margit híd budai hídfőjénél, most éppen a pékséggel szembeni járdán hagyta az autóját.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés