Hirdetés

Ez nagyon fog fájni több tízezer utasnak, napokig pótlóbuszok közlekednek Nyíregyháza és Tokaj között

Nap Híre portré Nap Híre

Pályakarbantartási munkálatok miatt keddtől csütörtökig egyes vonatok helyett pótlóbuszok közlekednek Tokaj és Nyíregyháza között - közölte a Mávinform hétfőn az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a Tokaj és Rakamaz között végzett munkálatok miatt kedden, szerdán és csütörtökön a Tokajból és a Nyíregyházáról 10 és 17 óra között induló vonatok helyett pótlóbuszokkal utazhatnak az utasok.

Egyes kör-InterCity vonatok csak a Keleti pályaudvar-Miskolc-Tokaj és vissza útirányon, illetve a Nyugati pályaudvar-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza között és vissza útvonalon közlekednek.

Tokaj és Nyíregyháza között az InterCity vonatok helyett az utasokat mindkét irányban IC-pótlóbuszok szállítják, melyek Nyíregyházáról korábban indulnak és később érkeznek - írták.

Nyíregyházán a pótlóbuszok és a Budapest-Szolnok-Nyíregyháza viszonylatú Tokaj InterCity-k között nem biztosítanak csatlakozást. A Tiszalök és Görögszállás között a vonatok a pályakarbantartás alatt is közlekednek, Görögszálláson a vonatok csatlakozása a Tokaj és Nyíregyháza közötti pótlóbuszokhoz lesz biztosított - olvasható a Mávinform közleményében.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés