Hirdetés

Bejelentést tett a MÁV, ez nem fog tetszeni az utasoknak

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Műszaki hiba adódott az egyik vonalon, így késnek a vonatok.

Műszaki hiba miatt fél-egyórát késnek a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon

- olvasható a MÁVINFORM közösségi oldalán. 

A bejegyzésben kiemelték azt is, hogy a rákoshegyi biztosítóberendezés helyreállítása várhatóan "hosszabb időt" vesz igénybe. Rákos és Maglód között szünetel a forgalom, egyórásnál hosszabb késésekre, járatkimaradásokra is lehet számítani a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon.

Felhívták az utasok figyelmét, hogy a Keleti pályaudvar és Rákos között nem közlekednek az újszászi vonal járatai, ezen a szakaszon a Budapest-Hatvan-Miskolc vonali S80-as, Mátra és Agria InterRégiókat (IR85, IR87) vehetik igénybe az utasok. Az InterRégiók is megállnak Kőbánya felsőn és Rákoson. Rákos és Maglód között pótlóbuszok közlekednek, a Volánbusz Budapest és Maglód közötti helyközi járatain elfogadja a vasúti menetjegyeket és bérleteket.

A Szolnokig vagy Szolnokról utazóknak javasolja, hogy a Cegléd felé közlekedő elővárosi vonatokat vegyék igénybe. A BKK elfogadja a vasúti menetjegyeket és bérleteket többek között az M2-es metrón a Keleti pályaudvar és Örs vezér tere között, továbbá a 67-es, 97E, 161-es, 161A, 162-es, 168E és 169E jelzésű buszokon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés