Hirdetés

Az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett az a férfi, akit elgázolt a vonat Bocskaikertnél

Garai Kitti portré Garai Kitti

A tilos jelzés ellenére kelt át a vasúti átjárón a 66 éves helyi férfi, a mozdonyvezető már nem tudott megállni.

Az idős férfi biciklijével közelítette meg az átjárót, majd a tilos jelzés ellenére sem állt meg. A férfit a kerékpárjável együtt gyűrte maga alá a vonat, több vajon is átment felette, mielőtt a szerelvény teljesen megállt. A helyi bácsi azonnal meghalt.

Az átkelőnél a sorompó és a fényjelzés is működött, a férfi ennek ellenére mégis át akart sietni. A vonat érkezését is látta, de ez sem állította meg. A vonat hiába vészfékezett, már nem tudott megállni, elkerülhetetlen volt a tragédia.

- A baleset következtében, egy személy olyan súlyos élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett, hogy nem lehetett megmenteni. Sajnos a helyszínen életét vesztette - mondta a mentős szóvivő.

A férfi kerékpárja a felismerhetetlenségig összetört. A vonaton csaknem 60-an utaztak, senki sem sérült meg. A baleset körülményeit vizsgálják - adta hírül a Tények.

Legutóbb három nappal korábban számoltunk be egy tragikus kimenetelű vonatbalesetről: akkor Szántódnál gázolt el egy embert az InterCity. Sajtóértesülések szerint a fiatal férfi öngyilkos akart lenni, ezért feküdt a sínekre. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés