Berúgta az ajtót Sopronban a VOLT, a legnagyobb magyar fesztivál

  • Sztárok
Virág Márton portré Virág Márton

Tegnap nyitotta meg a kapuit a VOLT. A Telekom Nagyszínpadán az Ivan & The Parazollal kezdett, őket a Carson Coma követte, majd a Tankcsapda zúzott egy nagyot. Az estet ezen a színpadon a Muse zárta.

Szerdán elsőként a Brains alapozza meg a hangulatot , aztán Skillet koncert következik, majd a Bagosssy Brothers Company és főzenekarként a Killers lép színpadra. Csütörtökön a Dzsúdló, a Follow the Flow, a brit énekes Yungblud és a szintén brit Bring Me The Horizoné lesz a Telekom Nagyszínpad. Pénteken az  Azariah lép fel, aztán az Irie Maffia, a Halott Pénz és Sum 41.

A zárónapon a Telekom Nagyszínpadon Platon Karataev, Passenger bulizik, majd a Majka&Curtis páros, és a VOLT-ot itt a Pendulum élő produkciója zárja. Két további zenei színpadon további több mint 60 produkció szórakoztatja majd a VOLT-on ra a fesztiválozó közönséget - közölte a VOLT Fesztivál Sajtóirodája.

Cimkék:
  • VOLT fesztivál
  • Sopron
  • koncertek
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet