Hirdetés

Nem tud hazamenni a munka után az ATV sztárja, amióta beszél a kisfia - Fotók

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Alaposan a feje tetejére állt Vogyerák Anikó élete, amióta megszületett a kisfia. Dávid ugyanakkor kitűnő társa, ami a kalandokat illeti.

Világ életében aktív életet élt, és ez azóta sem változott meg, hogy édesanya lett. Az ATV és Spirit FM műsorvezetője ugyanakkor ma már a leginkább gyerekprogramokkal dobja fel a napjaikat. Alig két és fél éves kisfia ugyanakkor nagyszerű társa ebben is - árulta el a Naphire.hu-nak.

“Dávid már ilyen fiatalon elmondhatja magáról, hogy ötször utazott repülővel. És tök jó, hogy ebben nekem partnerem” - kezdte Anikó, és azt is elárulta, 

legutóbb nem akárhol jártak és nem is akárkikkel.

“Köböl Anitáékkal ugrottunk ki a gyerekekkel Máltára. Nagyon ki voltunk fáradva, mindketten anyukák, egyidősek a gyerekeink és akkor vettünk egy nagy levegőt és egy hét múlva Máltára repültünk” - így a büszke anyuka, aki azt sem titkolta, itthon sem unatkozik.

Gyakorlatilag haza sem tud menni a munka után, hiszen amióta Dávid beszél, határozott férfiként el is dönti, hogyan folytatódjon a nap. 

“Amikor elmegyek érte a bölcsibe, rögtön azt mondja: haza nem” - mosolyog Anikó, aki így minden napra programot szervez a fiának. 

“Állandó programszervezés az életem, mióta megszületett. Mondjuk előtte is az volt, de most már ilyen gyerek irányú programok vannak. Játszóházba, vagy ismerősökhöz megyünk, leugrunk vidékre, vagy csak felbiciklizünk a várba és megnézzük a cseresznyevirágzást. Vagy dolgozom, vagy gyerekprogramot szervezek. Egyelőre most ebből áll az életem” - így a műsorvezető.

Dolgozó anyukaként azonban az ATV és Spirit FM sztárjának nincs könnyű dolga, de szerencsére van segítsége.

“Az anyukám mindig a rendelkezésemre áll, neki köszönhetően pedig a kisfiam 8 hónapos kora óta újra dolgozhatok.” -

mesélte Anikó, aki nehéz heteken van egyébként túl, hiszen az elmúlt hetekben Tarjányi Péter: Ostrom című könyvén dolgozott gőzerővel. 

“Gyakorlatilag egy hónap alatt szerkesztettük meg ezt a könyvet. Ami így nyilván munka és gyerek mellett nem volt egyszerű. Hetven órányi anyagot kellett visszahallgatnom, 

a játszótérre menet is fejhallgató volt a fejemen” 

- mosolygott Vogyerák Anikó. De megérte, hiszen a könyv hatalmas siker.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés