Hirdetés

Nagyon boldogok lesznek ezek a Vodafone-előfizetők: bombahírt közölt a szolgáltató

Nap Híre portré Nap Híre

A mostani bejelentés csak azoknak kedvez, akik egy bizonyos TV-csomagra fizettek elő.

Nagy változások zajlanak a Vodafone háza táján: korábban a Naphire.hu is beszámolt róla, hogy hamarosan nevet változtathat a szolgáltató, miután a 4iG Nyrt. jelentette be, hogy Mohamed ElSayad lesz a társaság új kereskedelmi stratégiai igazgatója. 

Most újabb nagy hírt közöltek: mint köztudott, a TV2 Play Prémium idén márciustól már elérhető a Vodafone Magyarország egyes TV csomagjaiban, szeptembertől pedig már a Vodafone TV-ről közvetlenül is megnézhetők a TV2 streamingoldalának tartalmai - írja a Promotions

A szolgáltatással a felhasználók a TV2 Play tartalmain felül az exkluzív, Prémium tartalmakat is elérik a Vodafone TV-n keresztül elérhető applikációban, így mozifilmek, élő sportközvetítések és egyéb TV2-es tartalmak is elérhetővé válnak a számukra pár kattintással, akár nagyképernyőn is.

A Vodafone TV-n keresztül a TV2 Play Prémium alkalmazás a TV Prémium, TV HD Plus, TV HD Max + FilmBox Pro, TV HD Családi, TV HD Extra FilmBox Pro és TV HD Extra HBO Pak csomagok előfizetőinek válik közvetlenül elérhetővé.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés