Hirdetés

Borzalmas dráma: Vitézy Dávid nagybátyja azt állítja, hajléktalan lett

Nap Híre portré Nap Híre

A Facebook-oldalán számolt be a történtekről a főpolgármesterségért induló Vitézy Dávid nagybátyja.

"Elmentem a piacra bevásárolni, egy rövid ujjú ingben, vászonnadrágban, vászoncipőben, hisz akkor még jó idő volt, a házamba azonban nem tudtam visszamenni, mert a távollétemben betörtek, a kertkaput lezárták, a garázskaput egy kocsi elállta és a zárak cseréje éppen folyamatban volt"

- írta Vitézy Tamás a közösségi oldalán, amit a 24.hu idézett.

A portál kiemelte, hogy az egykor a száz leggazdagabb magyar listáján is szereplő Vitézy szerint a végrehajtók a közte és a NER-milliárdos Jellinek Dániel között évek óta zajló jogi csatározással összefüggésben foglalták le ingatlanját. Vitézy szerint a piacról visszatérve sem ruháját, sem pénzét, sem iratait nem engedték, hogy magához A rendőrök pedig pedig jogszerűnek találták az intézkedést.

Hozzátette, az ingatlan lefoglalása több mint egy hónapja megtörtént, ám eddig szégyellt arról írni, hogy hajléktalan lett.

"Aztán rájöttem, hogy ezt nem nekem kell szégyellenem, hanem szégyelljék magukat azok, akik hagyták ezt az ügyet elfajulni és a deviáns bűnözői magatartást érvényesülni" - fogalmazott.

A magát jobboldaliként definiáló 77 éves vállalkozó a rendszerváltás után ukrajnai gázimportból alapozta meg vagyonát, majd jelentős turisztikai cégbirodalmat épített ki Horvátországban. Később Helyi Théma néven ingyenes, Fidesz-párti bulvárújságot is kiadott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés