Hirdetés

Nagyobb a gond a brit királyi családban, mint gondoltuk - Vilmos nekiesett Kamilla királynénak

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A királyi család újabb sötét titka hagyta el a Buckingham-palota falait, és ez alkalommal nem Harry herceg és Meghan Markle okozott bonyodalmat, hanem az új walesi herceg, azaz Vilmos. A hírek szerint a trónörökös szigorú szabályokat fektetett le a királyné számára a gyermekeit illetően. Hiába ő a király hitvese, de neki sem megengedett minden.

A Camilla: From Outcast to Queen Consort című könyv szerzője, Angela Levin úgy fogalmazott az írásában, hogy nem olyan szerepet tölt be a királyné a brit királyi család ifjú tagjainak az életében, amilyet gondoljuk. Vilmos herceg elvárja Kamillától, hogy sajátos módon viselkedjen György és Lajos herceg, illetve Sarolta hercegnő mellett.

A szerző az új önéletrajzi könyvében azt állítja, hogy Vilmos egyáltalán nem tekinti mostohaanyját gyermekei nagyanyjának, sőt még csak mostohanagyanyjának sem. A herceg világosan kijelentette, hogy Kamilla mindössze apja, a király felesége, semmi több. Sőt, a gyerekek is tudják, hogy két nagyapjuk van, de csak egy nagymamájuk.

A hírek szerint Kamilla királyné ezt tiszteletben is tartja, sőt az sem zavarja, hogy le kellett mondania a mostohanagymama címről, hiszen előző házassága révén öt unokája született. Az író szerint a királyné meg sem próbált mostohanagymama szerepet betölteni a cambridge-iek gyermekei körül - írja a Glamour.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés