Hirdetés

Vilmos herceg nem olyan kedves ember, mint hinnéd

Garai Kitti portré Garai Kitti

Állítólag Vilmos herceg indulatos, könnyen fel lehet bosszantani. A bennfentes azt állítja: ha valakire valamiért megharagszik, akkor megmakacsolja magát és nehezen tud továbblépni a dolgokon. 

Kiderült, hogy milyen ember is valójában Vilmos herceg. Robert Jobson Our King: Charles III: The Man and the Monarch Revealed című könyvében nemcsak Károly király életéről esik szó, hanem fiairól is, Vilmos hercegről és Harry hercegről, akikről több érdekes dolog is napvilágot látott. Például az, hogy Vilmos herceg nem olyan ember, mint amilyennek elsőre gondolnánk. 

Jobson több palotai dolgozóval is beszélt, akik bennfentes infókkal látták el. Az egyikőjük, aki már hosszú évek óta szolgálja a királyi családot, elárulta, hogy Vilmos nehéz eset tud lenni - írja a Femina.

Eltökélt személyiség, viszont emiatt türelmetlenné tud válni. Kissé indulatos karakter, ezt az apjától örökölte. Károly is könnyen be tud gurulni, jön egy hirtelen kitörése, de egy pillanat alatt meg is feledkezik róla. Vilmos viszont ritkán felejt.A herceg nem tud csak úgy túllépni egy-egy olyan dolgon, ami felbosszantja, nehezére esik a továbblépés. Talán pont ennek a tulajdonságának köszönhető az, hogy öccsével, Harry herceggel sem tud már évek óta dűlőre jutni és kibékülni.

- mesélte a bennfentes. Azt is elárulta, hogy a két testvér annyira egymásnak feszült Fülöp herceg temetése után, hogy Károly királynak kellett közbeavatkoznia. Arra kérte fiait, hogy ne nehezítsék meg az utolsó éveit. Fiai viselkedése olykor Diana hercegnő dühkitöréseit idézi fel benne.Vilmos és Harry is nagyon erős és makacs természetű emberek. Olykor még Károly is megijed, mennyire indulatosak tudnak lenni - tette hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés