Hirdetés

Világszenzáció: magyar énekesnő óriásreklámja tűnt fel a Times Square-en

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Nem mindennapi látvány fogadja a turistákat New York egyik legnépszerűbb helyén a Times Squaren. Bár a helyszínen megszokottak az óriásreklámok látványa, azonban magyar arcokkal ritkán találkozhatunk a felhőkarcolók oldalán.

Most éppen Ohnody, azaz Hegyi Dóra énekesnő Spotify reklámja jelent meg a Nagy Almában. A fiatal zénekesnő arcképe a Time Square egyik hatalmas kivetítőjén látható. A remek hírről maga Dóra számolt be a közösségi oldalán. Az Instagramon egy képet is megosztott a hirdetésről.

Ohnody már itthon is sok rajongót szerzett, most pedig az Egyesült Államokban is megismerhetik őt és zenéjét. Az énekesnő bejegyzésében viccesen megjegyezte, hogy most ugyan még az ő képe van kint, de holnapra Beyoncé biztos letaszítja a trónról - olvasható a Szeretlek Magyarország oldalán.

Az énekesnő a Spotify női egyenjogúságot hirdető programjának a legelső magyar nagykövete, így kerülhetett az arcképe New Yorkba. Egyébként a Junior Artisjus-díjas magyar zenész nemrég a Believe zenei disztribútorral kötött szerződést, ez a cég ajánlotta Dórát és projektjét a Spotify kelet-európai képviselőinek a figyelmébe.

Kiderült az is, hogy Ohnody arcképe 24 órán keresztül lesz látható, előtte pedig az amerikai, többszörös Grammy-díjas Lizzo arcképe volt látható a hatalmas LED-falon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés