Hirdetés

Ennyi volt: a vihar miatt befellegzett az esti programoknak a fővárosban

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Bármelyik pillanatban lecsaphat a vihar, így az operatív törzs azt a döntést hozta meg, hogy a kedvezőtlen időjárás miatt a mai Szent István-napi szabadtéri rendezvényeket 10 órakor lezárják Budapesten - adta hírül az MTI.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár közleményében kiemelte, az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb jelzése szerint a főváros térségét 20 óra magasságában éri el csapadék és a "veszélyes szélsebességgel" érkező zivatarlánc. Ennek fényében hozták meg a döntést.

Legfontosabb a résztvevők biztonsága, ezért kérünk mindenkit, hogy figyelje a szervezők tájékoztatását és működjön együtt velük

- emelte ki az operatív törzs vezetője, majd hozzátette: a zivatarok akár az augusztus 20-ai ünnepi programokat is befolyásolhatják. A szombat esti tűzijátékról a holnapi ülésen fog dönteni az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs. Ahogy arról a Naphíre is beszámolt, azt kérik mindenkitől, hogy aki kilátogatna az eseményekre, azok kövessék az időjárás alakulását, valamint a vészjelzéseket is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés