Hirdetés

Veszett világ: tömegverekedés tört ki egy szolnoki benzinkúton

Garai Kitti portré Garai Kitti

Legalább húszan verekedtek össze egy szolnoki benzinkúton, két embert addig rugdostak a földön, míg a rendőrök ki nem értek.

Az információk szerint a tömegverekedés azért tört ki, mert egy társaság miután megtankolt, megkért egy másik társaságot, hogy álljanak arrébb az autóikkal, mert nem tudnak kihajtani a kútról. A csoport ezen felháborodott, vita alakult ki, ami aztán brutális verekedésig fajult. 

„Teljesen normális hangon kérték őket, hogy álljanak félre. Erre szó szót követett, hogy ők nem mennek arrébb. Az unokatestvérem is odaszólt, hogy nem kéne így beszélniük, csak megkértelek titeket, hogy álljatok félre. Erre az egyik srác odament és megütötte” – mondta az egyik sértett rokona.

A fiatal, akit megütöttek, hívta az édesapját, aki azonnal a helyszínre sietett. Ekkor tört ki a tömegverekedés, a csoport rátámadt az apára és a fiára is. 

"Azonnal megütötték és a földön rugdosták, ebből kifolyólag indult el a csoportos verekedés. És egy emberre tizenöt-huszan szaladtak rá, a földön rúgták a fejét" - tette hozzá a neve elhallgatását kérő rokon. 

Pár perc múlva megérkeztek a helyszínre a rendőrök, akik megfékezték a támadókat. A hatóság csoportosan elkövetett garázdaság miatt nyomoz az ügyben - adta hírül a Tények.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés