Vérfürdő a benzinkútnál: agyonlőtték a nyolc hónapos terhes kismamát

  • Bűnügy
Garai Kitti portré Garai Kitti

A 20 éves kismama és párja egy Shell benzinkútról hajtott ki a texasi North Harris megyében, amikor egy sötétített ablakú fehér Sedanból több lövést is leadtak rájuk.

A helyi rendőrség jelentése szerint a kismama, Jennifer a jármű hátsó ülésén ült a támadáskor a kék Nissan Sentrában. Mint írták, a támadók szabályosan megsorozták a fital pár autóját, állítólag számos golyó ütötte lyukat találtak a kocsi ajtajain és ablakain.

A nyolc hónapos várandós fiatal lányhoz a rendőrök kihívták a mentőket, de a kórházban elhunyt. 17 éves barátja két lövést kapott, ő túlélte a támadást. Úgy tudni a kismama a babaváró partija előtt egy nappal vesztette életét. Jennifer kisfiút hordott a szíve alatt.

A rendőrség szerint az eset közúti vita miatt történhetett, de Jennifer egyik barátja úgy nyilatkozott, hogy a lövöldözés előtt a párnak nem volt szóváltásuk senkivel.  A hatóság nyomoz az ügyben, még keresik a fehér autót, amelyből leadták a lövéseket és amelynek állítólag papír rendszáma volt - írta a Ripost.

Cimkék:
  • támadás
  • lövöldözés
  • vérfürdő
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet