Hirdetés

Vérfürdő Kazincbarcikán: összeverekedtek, majd leszúrta barátját a 15 éves fiú

Garai Kitti portré Garai Kitti

Elfajult a vita péntek este két 15 éves fiú között, mire az egyik kést rántott és leszúrta vitapartnerét. A támadó súlyosan megsebesítette barátját. 

Az RTL Híradó információ szerint a két kamasz már a közeli gyorsétteremben összeveszett valamin, majd több utcával arrébb verekedésig fajult a vita, majd előkerült a kés is. 

"Bajtársaink egy 15 éves fiút láttak el, aki a törzsén szenvedett súlyos sérülést. A helyszíni ellátást követően további vizsgálatok, illetve ellátás céljából kórházba szállították" - mondta Leskó Diána, az OMSZ sajtómunkatársa. 

Azt még nem tudni, hogy pontosan mi váltotta ki a balhét a két kamasz között. Az RTL úgy tudja, korábban valaki már bejelentést is tett a helyi rendészeten a két 15 éves vitája miatt.

"Az önkormányzati rendészet volt az első, aki kiért a helyszínre, s úgy nézett ki, sikerült úrrá lenni az eseményeken. Aztán később sajnos még sem így lett, az egyik fiatalembernél előkerült egy kés és az ellenfelét azzal megszúrta" - mondta az esettel kapcsolatban Klimon István, Kazincbarcika polgármestere. 

Az információk szerint a támadó édesapja is a helyszínre sietett és próbálta csillapítani az indulatokat. A rendőrség garázdaság miatt indított eljárást, a gyanúsított szabadlábon van. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés