Hirdetés

Vérfürdő az erdőben: kivégezte az apját a barcsi kamasz, vadászpuskával lőtte fejbe

 portré

Csak 18 éves az a hidegvérű gyilkos, akit a TEK elfogott: fegyvereket és több száz lőszert is lopott. A naphire.hu úgy tudja, a tettest a telefonja alapján egy ferencvárosi szállodában találták meg a TEK kommandósai.

A gyilkos, L. Martin részletes beismerő vallomásában elárulta: kedd óta érlelődött benne az az elhatározás, hogy meg kell ölnie az apját, mert olyan világmegváltó jó dolgokat szeretne végrehajtani az emberiség érdekében, amelyeket csak ő tud megtenni. És ebben az édesapja meg fogja akadályozni, mert ő a megtestesült gonosz. Mindezt dr. Bebes Zoltán rendőr alezredes, megyei bűnügyi osztályvezető közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztatóján. 

A Barcson élő kamasz május 20-án késő este Szulok külterületén egy vadászfegyverrel fejbe lőtte az édesapját, majd a holttestet elrejtette. Utána apja barcsi házához hajtott, ahol magához vett még két fegyvert, pénzt és lőszereket, majd azokkal Budapestre utazott. L. Martint két nappal később a rendőrök egy ferencvárosi szállodában a TEK segítségével elfogták - írta a police.hu

A sajtótájékoztatón kiderült, a tragikus sorsú apa egy Németországból érkező vendégvadászt vitt ki pénteken vaddisznó lőni a határba, ahová magával vitte a fiát, L. Martint is. Aznap este fél kilenc körül a német vadász elejtett egy vaddisznót, amit elvittek a barcsi szálláshelyre, majd közösen megvacsoráztak. Ezután az apa elindult a fiával, hogy feldolgozzák az elejtett vadat, ám onnantól kezdve semmit sem lehetett tudni róla.

Időközben a gyilkos fiú édesanyja gyanút fogott, mert nem jöttek haza. Felhívta a fiát, aki a kérdésekre zavart válaszokat adott. Mikor az anya rájött, hogy a házból több száz éles lőszer, vadászpuska és pénz is eltűnt, riasztotta a rendőrséget. Videó az elfogásról:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés