Balhé a szekszárdi bíróságon, még a bírót is megfenyegették az elkövetők

  • Magyarország
Farkas Nóra portré Farkas Nóra

Egy vádlottat állítottak elő az egyenruhások a rendőrségre a Szekszárdi Járásbíróságról, aki a tárgyalás közben esett neki a sértettnek, és a bírót is megfenyegette –írta meg a Police.hu. 

Egy ikerpár, akik vádlottjai voltak egy büntetőeljárásnak, a tárgyalás alatt hangoskodni, majd szidalmazni és ütni kezdték a sértettet. A bíró ugyan próbálta csitítani az ikreket, de nem járt sikerrel, így egy másik ügy miatt ott tartózkodó kolléga lépett közbe. Rapp Mátyás, először felszólította a két férfit, hogy fejezzék be a kiabálást. Erre csak egyikük hallgatott, az ikerpár másik tagja azonban tovább folytatta az agresszív viselkedést.

A sértett ekkor már a bíró háta mögé bújt el, a vádlott pedig őt is megfenyegette. A rendőr a többszöri felszólítás után, bilincseléssel tudta megfékezni a vádlottat. A 29 éves helyi férfit azonnal gyanúsítottként hallgatták ki hatósági eljárás megzavarásának bűntette és súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt.

A férfitól lefoglalták a közbiztonságra veszélyes eszközt
A férfitól lefoglalták a közbiztonságra veszélyes eszközt Police.hu

Az agresszió azonban ezzel nem ért véget. A tárgyalóteremből haza tartó másik fivér egy macsétát vett magához, hogy a sértetten ezzel álljon bosszút. Az éber járőrök azonban ellenőrizték a férfit és lefoglalták a veszélyes eszközt, vele szemben eljárást indítottak. 

Cimkék:
  • bíróság
  • fenyegetés
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet