Hirdetés

Eldurvult a verekedés Miskolcon, előkerült egy fegyver is

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Vita sem előzte meg azt a miskolci verekedést, amit az egyik fél egy lövéssel akart befejezni, a pontot azonban a rendőrök tették az incidens végére.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint garázdaság vétség, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 36 éves, és egy 65 éves helyi férfival szemben. Mint írták, hétfő kora este a Hegyalja utcához közel eső villamosmegállónál előzetes szóváltás nélkül rátámadt a fiatalabb gyanúsított egy férfira, majd elment a helyszínről, de később visszatért.

A sértett 65 éves ismerőse az újabb fenyegetés hatására a támadóra szegezte gázriasztó fegyverét, amivel rálőtt. A lövés miatt nem sérült meg senki, a megvert sértett pedig könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett - olvasható a police.hu oldalon.

A bejelentéseket követően a rendőrök azonosították, majd elfogták a garázdaság résztvevőit, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés