Hirdetés

Vér és döbbenet, nyakon szúrta a testvérét egy férfi

Nap Híre portré Nap Híre

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 49 éves férfival szemben, aki - italozást és előzetes szóváltást követően - nyakon szúrta a testvérét.

mti

A Fővárosi Főügyészség közleményében azt írta, a vádirat szerint a sértett 2020. november 14-én reggel szabadult végrehajtandó szabadságvesztés büntetéséből, és ez alkalomból a családtagjai összejövetelt szerveztek neki egy ferencvárosi lakásban.

A rendezvényen leittasodó sértett és annak szintén ittas állapotú testvére - a későbbi vádlott -, valamint ez utóbbi fia szóváltásba keveredett. A vita során a vádlott fia a sértettet egy alkalommal megütötte, majd a vádlott is rátámadt a testvérére, először meglökte őt, majd egy késsel nyakon szúrta.     

A megszúrt testvér nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, de csak a véletlenen múlt, hogy nem lett az esetnek halálos következménye.     

A Fővárosi Főügyészség a többszörös visszaeső, feltételes szabadság hatálya alatt álló és jelenleg is letartóztatásban lévő vádlottat emberölés bűntettének kísérletével vádolja - áll a közleményben.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés