Hirdetés

Vége a hajtóvadászatnak, holtan találtak meg a brutális Maine-i mészárlás elkövetőjét

Nap Híre portré Nap Híre

Öngyilkos lett a férfi.

Ahogyan arról beszámoltunk, egy férfi az egyesült államokbeli Maine államban, Lewiston városában egymás után két helyszínen is tüzet nyitott, és megölt legalább 22 embert, és legalább 50-et megsebesített. A rendőrség a lövöldözés után azonosította az elkövetőt, aki nem más, mint a 40 éves Robert Card lőfegyveroktató, aki a hírek szerint mentális egészségügyi problémákkal küzdött. Card a közelmúltban arról számolt be, hogy hangokat hall. 

A férfinek a mészárlás után sikerült elmenekülnie a helyszínről, a rendőrök pedig hajtóvadászatot indítottak utána. A hatóságok pénteken azt közölték, hogy az esti órákban megtalálták az utóbbi évek egyik legsúlyosabb gyilkosságának feltételezett elkövetőjét, aki végzett magával. A hírek szerint a saját lőfegyverével követett el öngyilkoságot - írja az Infostart.

Janet Mills Maine állam kormányzója péntek esti sajtótájékoztatóján azt mondta: "Meghalt. (...) A Maine állambeli rendőrség megtalálta a holttestet". Michael Sauschuck, Maine állam közbiztonsági főnöke szerint a 40 éves Robert Card, a hadsereg tartalékos katonája valószínűleg lőfegyverrel követett el öngyilkosságot.

A hatóságok azt nem tudták megmondani, hogy a férfi mikor vetett véget az életének.

Robert Card holttestére este (helyi idő szerint) negyed nyolckor bukkantak egy folyó mellett Lisbon Fallsban, mintegy húsz percre Lewiston városától, ahol a lövöldözés történt. Az autóját a közelben találták meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés