Hirdetés

(+18) Sokkoló jelenet a vasútállomáson: egy emberi lábból kezdett falatozni a hajléktalan férfi

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A testrész valószínűleg egy tragikus vonatgázolás után maradhatott a helyszínen.

A kaliforniai Wasco városában található Amtrak állomás dolgozói pénteken éppen betonoztak, amikor valami horrorisztikusra lettek figyelmesek: egy férfi egy emberi lábat eszik. A levágott láb feltehetően egy olyan embertől származik, akit aznap reggel elütött egy vonat az amerikai vasútállomás közelében.

A megrázó videón látszik, ahogy a férfi, aki feltehetően hajléktalan, a levált végtaggal hadonászik, mielőtt a falhoz ütötte volna, és láthatóan harapdálta azt – írja a Metro. A portálon megtekinthető a videó, amelyet csak erős idegzetűeknek ajánlunk!

Jose Ibarra, az egyik építőmunkás elmondta: „nem tudom biztosan, honnan, de egyszer csak feltűnt ez a férfi, és tényleg beleharapott a testrészbe.”

„A lábon lógott a bőr, és látszott a csont” – tette hozzá.

A Kern megyei seriff hivatalának tisztviselői a 27 éves Resendo Tellezként azonosították a férfit. Tellezt letartóztatták, mert bizonyítékokat vitt el a helyszínről. Több elfogatóparancs is volt ellene, a nyomozás folyamatban van. A rendőrség egyelőre nem erősítette meg, hogy kié a láb, és ki sérült meg a vonatbalesetben, de a hírek szerint egy ember meghalt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés