Hirdetés

Évek óta válni akartak Varga Juditék? Ezért nem tehették meg

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

A héten jelentette be Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter, hogy elválnak. De lapértesülések szerint erre a lépésre már két éve készülnek.

Varga Judit és Magyar Péter
Varga Judit és Magyar Péter

Ahogy arról beszámoltunk, külön-külön írtak a Facebookon bejegyzést arról Varga Judit igazságügyi miniszterék, hogy elválnak a férjétől. Először a férj, Magyar Péter osztott meg erről információkat - a poszt egyébként később eltűnt az oldalról - , majd maga Varga Judit erősítette meg az értesüléseket.

Arról, hogy a pár házassága tönkrement, már 2021-ben is pletykáltak, ám akkor a miniszter annyit mondott, hogy nem kíván a magánéleti kérdésekre válaszolni.

A Blikk úgy tudja, hogy Varga Juditéknak felsőbb politikai körökből szóltak, hogy nem lenne szerencsés, ha éppen akkor válnának, mert akkor ez a tény kerülne a 2022-es választási kampány fókuszába.

A lap megkereste a házaspárt, Varga Judit továbbra sem kommentálta az értesüléseket, Magyar Péter pedig annyit mondott, kedden minden olyan információt nyilvánosság elé tártak, ami közérdeklődésre tarthat számot, és azt, hogy pontosan mi zajlott le kettejük közt az utóbbi hónapokban, nem szeretnék mások elé tárni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés