Hirdetés

Váratlanul tűnt el a képernyőről az ATV népszerű műsorvezetője - külföldön értük el

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“Nagyon meredek volt ez a hét” - kezdte a vonal túlsó végén Somos András, aki kedden késő este jelentette be, másnap már a tervekkel ellentétben nem lesz képernyőn. Madridban értük utol.

“Ferié a holnap, és a hét minden napja. Kisebb láz, nem Covid” - írta ki a közösségi oldalára kedden késő este Somos András, az ATV Start és Fórum műsorvezetője. Ezt követően azonban már azóta sem adott hírt magáról. A Naphire.hu csütörtökön este érte utol a csatorna népszerű képernyősét, legnagyobb meglepetésünkre a spanyol fővárosban, és azt is elárulta, mi történt vele. 

“Hétfőn adásban voltam és azt hittem, hogy allergiám van, majd kedd estére 38,4-re szökkent fel a lázam. Igazából az ok rejtélyes, mert folyt az orrom, meg gyenge voltam, de csináltam három covid-tesztet és azt mutatták, nem vagyok fertőzött” 

- magyarázta.

Másnap reggelre a láza elmúlt, sőt, olyan jól volt, hogy vásárolni is elment, ami nem volt tét nélküli. “Az volt a tét, hogy az a szülinapi ajándékomat, amit a barátaim nyolcvanan adtak össze, azt be tudom-e váltani” - folytatta az ATV műsorvezetője. 

Somos András és Gulyás Eszter
Somos András és Gulyás Eszter

“Mert hogy csütörtök hajnalra szólt a repülőjegyünk Madridba. Egy hónapja lefoglaltuk a jegyeinket a járatra, kiváltottam az emeltszintű klubtagságit a Real Madridhoz, elintéztük a meccsjegyeket, sőt, stadiontúrára is megyünk - ez volt a tétje a betegségnek” - számolt be boldogan Somos András, aki természetesen a párjával, Gulyás Eszterrel utazott ezúttal is.

A Naphire.hu-nak azt is elmondta, keddig maradnak a spanyol fővárosban és mindenképpen megosztják majd az élményeiket lapunk olvasóival.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés