Hirdetés

Valami titokzatos dologra készülnek a magyar kultsorozat készítői

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

385 rész készült a ’90-es években az első magyar szituációs komédiából, ami milliókat ültetett le hétről hétre a tévékészülékek elé. Most újra találkoztak a főszereplők.

1991-ben indult és 1999-ben ért véget a ma már legendássá vált sorozat, a Naphire.hu most megtudta, a főszereplők időnként azóta is találkoznak egymással. A napokban épp egy ilyen alkalmon vannak túl, amiről egy nem mindennapi fotó is árulkodik. A Szép Károlynét, azaz Ágicát alakító Esztergályos Cecília, a Debbie-t megszemélyesítő Deborah Kim Javor, a Kövér Lajos feleségeként, Hajnalkaként ismert Dzsupin Ibolya és a Szép Ádám barátját, Picit megformáló Csonka András futott össze egy szokásos meetingre. Utóbbi a Naphire.hu-nak azt is elárulta, nem ritkák az ilyen alkalmak a Família Kft. alkotóinak az életében, amihez mások is gyakran csatlakoznak.

“Egy újabb randi a hölgyekkel. Bár már 24 éve befejeztük a Família Kft. című sorozatot, a kapcsolat köztünk természetesen nem szakadt meg, 3-4 havonta összegyűlünk néhányan, a képen láthatókon kívül néha az ikrek, a szüleik, Sír Kati, egy-két férj is csatlakozik és persze fő szervezőnk, egykori felvételvezetőnk, Szemere Gyuri. Azt hiszem, ami az ember lelkében ilyen nyomokat hagy, ami ilyen hosszan tartó emlék és sikersorozatot jelent, azt szeretnénk megőrizni valahogy, ezért is ragaszkodunk ezekhez a találkozókhoz” - mondta lapunknak a népszerű színész, aki a becenevét is ennek a sorozatnak köszönheti.

Kiemelt fotó: Instagram

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés