Hirdetés

Miért vonaglik Vajna Timi félmeztelenül az Instagramon? - A pszichológus válaszol

Nap Híre portré Nap Híre

Vajna Tímea pár napja elképesztő fotósorozattal rukkolt elő az Instagram-oldalán. A fotókon a híres magyar bizniszvumen félmeztelenül vonaglik a mexikói tengerparton. A félmeztelen mexikói vonaglás után jött a floridai bikinis videó.

Már akkor felmerült bennünk a kérdés: Vajon mit akar üzenni ezekkel a fotókkal az ismert üzletasszony?

Vajna Timi, ezúttal felöltözve
Vajna Timi, ezúttal felöltözve

Vajna Timi követőinek mindenesetre nagyon tetszettek a képek. Volt aki egész egyszerűen azt írta, hogy "ami szép, az szép", míg egy másik kommentelő szerint egy kicsit sok, amit Timi megmutat magából: "Gyönyörű vagy, mint mindig, csak kár, hogy azt hiszed, erre kíváncsiak az emberek! Te ennél sokkal több vagy" - írta a hozzászóló.

A Bors megkereste az ügyben dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológust, aki elárulta, milyen összefüggés lehet a szexi fotók, a kérdéses párkapcsolat (Timi állítása szerint egy Zoltán nevű fiatalember megkérte a kezét), és a sikertelen gyermekáldás között (az üzletasszony elmondása szerint nagyon szeretne anya lenni, de nem lett.

A szakember így fogalmazott: „Alapvetően társas lények vagyunk, szeretnénk kapcsolódni, kötődni a másikhoz – kezdett bele kollégánknak a szakértő. – De el kell tudni dönteni, hogy egy adott kapcsolatnak mi a célja. Barátság, szexkapcsolat, vagy párkapcsolat, aminek megkoronázása a házasság. Ennek eldöntéséhez megfelelő önismeretre is szükség van.

Azt, hogy évek óta nem sikerül teherbe esnie, befolyásolhatja akár az, hogy valójában még nem született meg benne a döntés erre a fajta elköteleződésre.”

„Egy stabil, erős érzelmi háttér, ami a párkapcsolat alapja, jobb esetben szükséges és elengedhetetlen a gyerekvállalás esetében, persze kérdés, hogy valójában van-e” – tette hozzá a pszichológus.

Vajna Tímea magamutogató képeivel kapcsolatban a szakember így fogalmazott: „Ki vagyunk éhezve a pozitív elismerésre. Aki ilyen sokat mutató képet oszt meg, az tisztában van a külső adottságaival, és a testét használja, hogy külső megerősítést kapjon.

Feltételezhető, hogy figyeli a visszajelzéseket és ebből töltekezik, ezt használja az énképe megerősítésére. Az a jelenség, miszerint Timi ujján az eljegyzési gyűrű hol ott van, hol pedig nincs, illetve a párkapcsolatával való ködösítése, szintén kérdéseket vet fel, hogy nem egy játszmáról van-e szó, amivel a rajongók érdeklődését kívánja fenntartani.”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés