Hirdetés

Szívszorító hír jött Vágó István özvegyéröl

Nap Híre portré Nap Híre

Vágó István februárban lenne 75 éves. Felesége sosem szeretett szerepelni, ám az évforduló miatt most kivételt telt és beszélt arról is, hogy éli a mindennapjait a férje halála óta.

Vágó István tavaly áprilisban hunyt el, februárban pedig 75 éves lenne. Az évforduló alkalmából most a BEST magazinnak interjút adott a felesége, aki elmondta, még mindig nem tud a férjéről múlt időben beszélni - szemlézte az nlc.hu.

Vágó Judit a családjával, a fiukkal, Péterrel, az unokájukkal, Borisszal és a barátokkal rendkívül szoros kapcsolatot ápol, velük tölti ideje nagy részét. Elmondta, azt tervezték Istvánnal, hogy együtt öregszenek meg, ám a sok megvalósult közös tervből ez az egyetlen, ami már nem válhatott valóra. A fájdalom elől a munkába menekül, csinosítgatja a házat, vagy épp István dolgozószobáját rendezgeti emlékszobának. 

"Még mindig nem tudok róla múlt időben beszélni. (…) Nagyon hiányzik" - vallotta be Judit, hozzátéve, hogy soha nem gondolta volna, hogy a barátok ennyire szeretik őket, őt. "Miután Isti elment, még inkább itt vannak velem, mellettem, óvnak, féltenek, vigyáznak rá nem hagynak magamra” – mesélte. Elmondása szerint nehéz volt az óévet búcsúztatni, tervekkel belépni az új évbe, de hálás a barátoknak, hogy ezt nem egyedül, hanem velük élhette túl és át.

Vágó Judit elmondta, unokájuk a nyelvek szeretetében hasonlít a televíziós legendára, aki 20 nyelven olvasott, írt és beszélt. Borisz még csak 6 éves, de már angolul és oroszul is jól beszél, mivel anyai részről orosz gyökerei vannak. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés