Hirdetés

Most érkezett: Verebes István és Gyurcsány Ferenc búcsúztatja Vágó Istvánt

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A megemlékezők egy szál fehér virággal róhatják le tiszteletüket a váratlanul elhunyt legendás televíziós előtt.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, április 29-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Vágó István. A legendás műsorvezet 74 éves volt. Egyelőre homály fedi halálának körülményeit, a családja nem nyilatkozik a témával kapcsolatban.

Megírtuk korábban azt is, hogy a család úgy döntött, a végső búcsút megtartják maguknak, egyáltalán nem lesz temetés. Otthon, a kertben szűk családi körben szeretnék Vágó István emlékét felidézni, a gyász időszakának első szakaszát lezárni.

Viszont Vágó pártja, a Demokratikus Koalíció a múlt héten bejelentette, hogy május 18-án, tehát csütörtökön a budapesti Szent István parkban nyilvános búcsúztatót tartanak Vágó emlékére. A párt a gyászoló családdal egyeztetésben szervezi a megemlékezést, ami 17 órától kezdődik majd.

Ma pedig az is kiderült, hogy Vágó nyilvános búcsúztatóján Verebes István és Gyurcsány Ferenc is fel fog szólalni.

"A Demokratikus Koalíció a családdal egyeztetve nyilvános búcsúztatót tart Vágó István emlékére, ahol mindenki leróhatja tiszteletét az egykori kvízmester, a DK volt politikusa előtt" - olvasható a párt friss közleményében, amiben kiemelték azt is, hogy a résztvevők egy szál fehér virággal róhatják le tiszteletüket Vágó István előtt a megemlékezésen.

A búcsúztató további részletei a "Vágó István nyilvános búcsúztatója" című Facebook-esemény oldalán érhetők el.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés