Üvöltözött Shane Tusup a pánikrohamban szenvedő, rettegő Szabó Zsófival

  • Sztárok
Virág Márton portré Virág Márton

Egy heves, ordítozós vita közben Zsófi rosszul lett, pánikbetegsége előtört. Az amerikai úszóedző még  akkor sem állt le, sőt, még jobban felpaprikázódott a hangulata.

Bár Szabó Zsófi és Tusup pár napja még az esküvőjére készült, most kapcsolatuk romokban hever. Innen már nincs visszaút, hiszen az úszóedző dühkitörése annyira megijesztette az RTL Klub műsorvezetőjét, hogy visszaadta a jegygyűrűt.

Pedig nemrég még az egész ország olvadozott Tusup vallomásától, mikor az anyák napja alkalmából felköszöntötte Szabó Zsófit. Szakításuk óta már nem írnak, nem üzennek se egymásnak, se a rajongóiknak. Az eljegyzés felbontása hátterében az áll, hogy Zsófi egy nagyon csúnya veszekedés közben pánikrohamot kapott, amit Shane nem kezelt túl jól.

Ez a csúnya veszekedés volt az oka a szakításnak - írta a Bors. A veszekedés mértéke olyan heves volt, hogy innen már nincs visszaút. Persze a teljes igazságot csak ők ismerik, talán egyszer majd ez is kiderül.

Cimkék:
  • Szabó Zsófi
  • Shane Tusup
  • üvöltözés
  • suakítás
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet