Hirdetés

Felháborító: négy gyerekkel került utcára a magyar család, a házuk a polgármesteré lett

Garai Kitti portré Garai Kitti

Egy négygyermekes család lett földönfutó Bében, miután elárverezték a házukat. A település polgármestere, Brunner Imre ahelyett, hogy segítette volna őket, egyedüliként licitált és így 3 millió forintért megvehette a család házát, majd azonnal elküldte őket, mit sem törődve azzal, hogy a négy kiskorú is az utcára kerül. 

A polgármesterrel a 24.hu szeretett volna interjút készíteni, ám minden kérdésre azt a választ adta, hogy "nem nyilatkozom", és azt sem engedte meg, hogy fotót csináljanak róla.

A falubelieknek azonban megvan a véleményük a polgármester tettéről, és nem is rejtették véka alá azt. A lakók nem értik, hogy miért van szüksége még a család házára is, amikor már így is van egy üresen álló háza. 

„Az lenne a dolga, hogy segítsen azokon, akik bajban vannak, erre ő használja ki a szorult helyzetüket” – mondta egy bébei lakó. A településen élők mind úgy nyilatkoztak a családról, hogy szépen beilleszkedtek a sváb faluba, nem volt velük semmi gond. 

Egyébként a házon 10 millió forintos tartozás van, amiben már benne van a svájci alapú hitel, amire az ingatlant vásárolták. Ezt köveően a szülők elváltak és az édesanya maradt a házban, aki szívbetegsége miatt elvesztette a munkahelyét is. A hitel mellé van a házon még közmű tartozás és gyerektartási díj is - írta az ATV a 24.hu cikke nyomán.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés