Hirdetés

Kétszer is érdemes átgondolnia az indulást annak, aki repülővel tervezett utazni

Nap Híre portré Nap Híre

Folytatódik csütörtöktől az M4-es autóúton, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér csomópontja előtt lévő felüljáró felújítása, ezért forgalomkorlátozásra kell készülni.

Május 6-án, a nap végén zárulnak le a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megközelíthetőségét is érintő útfelújítási munkák – adta hírül az MTI az MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. keddi közleményét. A légikikötő minden irányból megközelíthető lesz, forgalomkorlátozás azonban érvényben lesz. Kifejtették, hogy a felüljáró burkolata már megújult, most a híd két szegélye mellett dolgoznak majd – írja az Index.

A forgalom egy plusz egy sávon folyamatosan haladt, de a munkálatok ideje alatt váltakozó irányban lehet számítani forgalomkorlátozásra. 

A repülővel utazóknak azt javasolták, hogy utazásuk tervezésekor tájékozódjanak a légikikötő megközelítéséhez szükséges időről, és felhívták a figyelmet arra, hogy a terelések és lezárások a repülőtér autós és tömegközlekedéssel történő megközelítésének időtartamára is hatással lehetnek.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés