Hirdetés

"Yeah!" -Usher valóban fergeteges volt a Super Bowl félidei showjában

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Usher korábban fergeteges ünneplést ígért az idei Super Bowl félidei show-jára, és nem hazudtolta meg önmagát, hatalmasat tarolt helyi idő szerint vasárnap este Las Vegasban.

A Grammy-díjas előadó a "Caught Up" című számmal és a Las Vegas-i rezidenciájára utaló előadással indította a legnagyobb slágereiből álló 13 perces showműsort. Több tucat táncos, showgirl és akrobata kíséretében a szettet akár "Cirque de Usher"-nek is nevezhették volna - írja a CNN.

Ezután a "U Don't Have to Call" következett, valamint egy üzenet az anyukájának, majd Usher mellett megjelent a show első különleges vendége, Alicia Keys, aki az "If I Ain't Got You" című számát adta elő, ezután pedig a két előadó duettje következett, a "My Boo".

Mivel nem lenne Usher fellépés, ha nem tisztelegne Atlanta előtt, a város egyik leghíresebb producere, Jermaine Dupri konferálta el a "Confessions"-t, amit Usher a "Let It Burn"-nel és az "U Got It Bad"-del folytatott. Ezután Usher levette az izzadságtól átázott pólóját is - valószínűleg sokak örömére.

Később csatlakozott hozzá H.E.R. énekesnő, méghozzá gitáron. Ezen a ponton következett a "Bad Girl" című előadás, majd visszatért a színpadra Usher, aki görkorcsolyában vágott neki egyik legismertebb dalának, a "Turn Down For What?"-nak.

Az előadást pedig sokak kedvencével, a "Yeah" című slágerrel zárta, amelyhez a rapper Ludacris is csatlakozott az r&b énekeshez a színpadon.

Tavaly novemberben az énekes azt nyilatkozta a CNN-nek, hogy "egész életemben azért dolgoztam, hogy felléphessek a Super Bowlon".

"Rengeteg dolgot fogok ünnepelni. Megünneplem azokat a helyeket, ahol jártam. Ünneplem az inspirációimat. Ünneplem a zenét" - mondta. "Ünneplem a táncot. Ünneplem ennek a jelentős pillanatnak a gondolatát az összes olyan előadóművész számára, akik korábban játszottak, és azt, ahogyan sikerült összehozniuk a világot"."

Usher a hét elején Las Vegasban tartott sajtóeseményen is kitért ezekre a témákra.

"Nagyon sokat gondoltam a múltamra, ünnepeltem a jelenemet, ami itt van Las Vegasban, és azon gondolkodtam, hogy merre tartunk a jövőben" - mondta.

A sztárnak hónapokig tartó, nagy sikerű showműsora volt Las Vegasban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés